QAducation: alles voor jouw kennis

Kwaliteit is van groot belang in de laboratorium- en inspectiewereld. Een leidraad voor een goedwerkend kwaliteitssysteem zijn de normen. Maar die normen bieden ook speelruimte. Leer de norm praktisch interpreteren en ontwikkel vaktechnische vaardigheden met de cursussen van QAducation. Zo houd je grip op de kwaliteit in jouw test-, kalibratie- of medische laboratorium of inspectie-instelling. Ontdek hoe wij dit doen en wie je daarbij helpen.

Dit kenmerkt QAducation:

  • Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen.
  • Vaak hebben wij twee docenten voor één cursus. Dat zorgt voor afwisseling en dubbel zoveel ervaring.
  • Jouw vragen zijn leidraad waardoor iedere cursus maatwerk
  • Docenten hebben veel praktijkervaring opgedaan, waaronder bij de Raad voor Accreditatie en als consultant.
  • Flexibele houding als het gaat om unieke of last-minute-vragen.

Ons team

Van een last een lust maken. Dat is waar de docenten van QAducation het voor doen. Wij bevinden ons midden in de laboratoriumwereld en leren je de norm in te passen in de protocollen. We trainen je zodat het systeem voor jou gaat werken. Hoe we dat doen? Het team van QAducation stelt zich aan je voor:

Sascha van de Ven is eigenaar van QAducation.

ing. Sascha van de Ven

Sascha van de Ven is eigenaar van QAducation. Als docent helpt ze je de norm praktisch interpreteren en vaktechnische vaardigheden ontwikkelen.

Maak kennis met Sascha
Dr. Jo Klaessens geeft samen met docent Sascha van de Ven de cursus Praktische statistiek voor het laboratorium.

dr. Jo Klaessens

Ontvang van dr. Jo Klaessens handvatten tijdens de statistiekcursus van QAducation. De door de wol geverfde docent vertaalt de theorie naar de praktijk.

Maak kennis met Jo
Anita te Riet

ing. Anita te Riet

Het begrip kwaliteit kent strakke definities, maar Anita te Riet laat zich daar niet door leiden. Deze docent leert je ‘omdenken’ om daar slim mee om te gaan.

Maak kennis met Anita
Richard Mulders is docent bij QAducation.

Ir. Richard Mulders

Richard Mulders is docent bij QAducation en brengt zijn kennis van validatie over op cursisten. Hij laat normen minder voelen als een ‘moetje’.

Maak kennis met Richard

drs. Mary Span

Volg de cursus kwaliteitsborging bij PCR-technieken van QAducation en ontvang handvatten van docent drs. Mary Span. Ze laat je het onderwerp met een helikopterview bekijken.

Maak kennis met Mary
Bert Niesters is hoogleraar Moleculaire Virusdiagnostiek en Medische Microbiologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en UMC Groningen.

prof.dr. Bert Niesters

Bert Niesters legt in de cursussen van QAducation uit hoe je de ISO15189 praktisch interpreteert en de kwaliteit van PCR-technieken borgt.

Maak kennis met Bert

dr. ir. Paul in ‘t Veld

Paul in ’t Veld geeft je concrete handvaten over validatie en meetonzekerheid in de microbiologie. Zijn doel? Jou de juiste handvatten geven.

Maak kennis met Paul
Karlijn Vrolijk-Bokkers is docent bij QAducation.

Karlijn Vrolijk bc.

Karlijn Vrolijk-Bokkers geeft jou inzicht over communiceren. Ze brengt haar kennis over met een goede dosis humor en zelfspot en een laagdrempelige manier van trainen.

Maak kennis met Karlijn
Jeroen Smoorenburg is docent bij QAducation

Ing. Jeroen Smoorenburg

Jeroen Smoorenburg leert je omgaan met personen van de drie communicatieplaneten. Volg zijn cursus en voorkom botsingen op de werkvloer.

Maak kennis met Jeroen
Martin de Groot is docent bij QAducation.

Martin de Groot

Metroloog Martin de Groot, gepokt en gemazeld in zijn vakgebied, geeft cursussen over kalibratie en validatie van meetapparatuur.

Maak kennis met Martin
Ronald Spruit is docent bij QAducation.

Ronald Spruit

Wie de eerste keer zijn ogen over een norm laat gaan, wordt niet veel wijzer, vindt Ronald Spruit.

Maak kennis met Ronald

Maartje Mossou

Werk uit handen nemen van ondernemers die daar zelf niet aan toekomen. Dat is de taak van virtual assistent Maartje Mossou.

Maak kennis met Maartje

Ontdek het uitgebreide aanbod aan cursussen en doe nieuwe
vaardigheden en kennis op.

Bekijk de cursussen