QAducation heeft doelgerichte cursussen waarmee jij verschillende kwaliteitsnormen leert interpreteren en vaktechnische vaardigheden ontwikkelt. Na afloop neem jij praktische handvatten mee naar huis die je direct in de praktijk toepast. En de cursus zelf? Die ervaar jij als een georganiseerde all-inclusive-ontwikkelingsreis. Jij hoeft je om weinig zorgen te maken. En alleen maar te focussen op de kennis die je gaat opdoen. Laat je meenemen en ontdek wat je van onze cursussen kan verwachten.

Bekijk onze cursussen

Een QAducation all-inclusive-ontwikkelingsreis in een notendop.
Locatie is het Golden Tulip Hotel Keyser in Breda.
Wij verzorgen lunch, versnaperingen en ongelimiteerd koffie en thee.
Bij meerdaagse aaneengesloten trainingen is het hotelarrangement inbegrepen.

Voorbereid op pad

Jij schrijft je in voor een van onze cursussen. Een bevestigingsmail is een logisch vervolg zodat jij zeker weet dat de aanmelding gelukt is. Onvoorbereid op reis gaan doe jij niet. Daarom krijg je twee weken voordat de cursus plaatsvindt, de nodige informatie. Jouw vakantiechecklist. Wat moet je bijvoorbeeld meenemen? Hoe kun je jezelf alvast voorbereiden op de cursus? En hoe kom je op locatie? Zonder stress begin jij aan de cursus.

Over de locatie gesproken: de bestemming voor al onze cursussen is Golden Tulip Hotel Keyser in Breda. Gekozen door de centrale ligging in de Benelux. Bovendien eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

“Golden Tulip Hotel Keyser is met alle zorg uitgekozen. De ruimtes zijn groot, het eten is heerlijk en het personeel is vriendelijk. Zo voelt het echt alsof je ‘er even tussenuit’ bent.”
– Sascha van de Ven, eigenaar van QAducation

De cursussen van QAducation vinden plaats in Golden Tulip Hotel Keyser.

Het gemak, je blijft overnachten
Netwerken met docenten en cursisten na afloop van de cursus. Niet in de file staan of haasten voor de trein. Een avond ontspannen. Dat zijn de voordelen van onze hotelarrangementen bij meerdaagse aaneengesloten trainingen. Bij onze arrangementen geniet je altijd van een smakelijk driegangendiner, een verfrissend ontbijt en is drank inbegrepen. Zo zit je er de volgende dag uitgerust bij.

All-in buffet
Lekker eten hoort bij een ontspannen dag. En helpt bij het concentreren. De hele dag door zijn er genoeg versnaperingen om energiek de dag te beleven. We nemen uitgebreid de tijd voor de lunch en zorgen in de middag nog voor een high-tea. Boek je een meerdaagse cursus? Dan geniet je nog van wat warms en gezonds als versnapering rond vijf uur. Denk aan tosti’s, mini-pizza’s, salades en wraps. Heb je dieetwensen of allergieën? Geef dat op de dag van de cursus aan ons door en wij zorgen dat de chef-koks iets smakelijks voor je koken.

Incompany-cursus

We ontvangen je met open armen in Breda, maar komen net zo graag bij jou op het kantoor langs. Alle cursussen van QAducation bieden wij ook incompany aan. Zo hoeven jouw collega’s niet te reizen en kan iedereen aansluiten die wil. Ook is het mogelijk om de cursus op een andere inspirerende locatie te geven. Vraag naar de mogelijkheden van een incompany-cursus.

Ontdek alle cursussen van QAducation en schrijf je in.

Bekijk de cursussen