QAducation kennisleverancier voor test-, kalibratie- en medische laboratoria en inspectie-instellingen

21 jaar
6015 deelnemers

662 cursussen

QAducation: laat ISO / IEC 17025, ISO 15189 of ISO / IEC 17020 voor u werken

QAducation verzorgt al 21 jaar cursussen voor medewerkers op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen. We geven de cursussen zowel in Nederland als in België. Wij trainen u in systeemtechnische en vaktechnische opleidingen.

Met QAducation houdt u feeling met het vak

U werkt als medisch laborant, analist of hoofdanalist, inspecteur, methodeontwikkelaar, laboratoriummanager of kwaliteitsfunctionaris. Maar we zijn er ook voor medische labspecialisten, interne auditoren, inspecteurs, technische managers en IT-specialisten van laboratoria.

Normen begrijpen

U staat voor uw resultaten. Maar om die resultaten te genereren dient u te werken volgens de kwaliteitsnormen die gelden in uw vakgebied. We leren u hoe de norm te interpreteren.

Competenties verbeteren

Daarnaast trainen we u ook in vaktechnische vaardigheden zoals methodevalidatie en 4xO-aanpak. Kortom: QAducation helpt u uw competenties verbeteren, zodat u plezier in het werk blijft houden.

Aanbod

U kunt bij ons terecht voor de open inschrijftrainingen, incompanycursussen en maatwerk-trainingen. Onze cursussen zijn los van elkaar te volgen maar bevatten ook een doorlopende leerlijn. U vindt de cursussen op een A4. Met het certificaat op zak gaat u meteen aan de slag.

ISO/IEC 17025ISO 15189ISO/IEC 17020
Test- en kalibratieMedischInspectie

Gedreven in het trainen

De docenten van QAducation zijn vertellers. We houden het luchtig door de theorie met de praktijk te vermengen. En we vinden interactie belangrijk, dus u volgt de cursus altijd in een klein groepje.

Laatste nieuws

Benieuwd naar de cursussen in uw vakgebied? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Corona maatregelen tijdens onze cursussen.

Uiteraard volgen wij de regels en richtlijnen van het RIVM. Het laatste nieuws rondom Corona maatregelen van ons cursushotel vindt u hier. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.

Agenda 2021

Praktische statistiek voor het laboratorium (incl. Excel)

8, 9, 22 en 23 september 2021
Volgeboekt

Laatste nieuws

Nieuwe cursus: “Een effectief advies, een krachtige boodschap”

Hoe overtuigend breng jij jouw boodschap of geef jij jouw advies? Wil jij: – jouw overtuigingskracht vergroten? – weerstand voorkomen? – dat ze jouw advies/ voorstel opvolgen? – dat ze datgene met jouw boodschap doen, wat jij ermee wilt bereiken? – mensen gemakkelijk meekrijgen, zodat ze vanuit eigen motivatie doen wat nodig is? Dan is […]