QAducation kennisleverancier voor test-, kalibratie- en medische laboratoria en inspectie-instellingen

19 jaar
5488 deelnemers
599 cursussen

QAducation: laat ISO/IEC 17025, ISO 15189 of ISO/IEC 17020 voor u werken

QAducation verzorgt bijna 20 jaar cursussen voor medewerkers op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen. We geven de cursussen zowel in Nederland als in België. Wij trainen u in systeemtechnische en vaktechnische opleidingen.

Met QAducation houdt u feeling met het vak

U werkt als medisch laborant, analist of hoofdanalist, inspecteur, methodeontwikkelaar, laboratoriummanager of kwaliteitsfunctionaris. Maar we zijn er ook voor medische labspecialisten, interne auditoren, inspecteurs, technische managers en IT-specialisten van laboratoria.

Normen begrijpen

U staat voor uw resultaten. Maar om die resultaten te genereren dient u te werken volgens de kwaliteitsnormen die gelden in uw vakgebied. We leren u hoe de norm te interpreteren.

Competenties verbeteren

Daarnaast trainen we u ook in vaktechnische vaardigheden zoals methodevalidatie en 4xO-aanpak. Kortom: QAducation helpt u uw competenties verbeteren, zodat u plezier in het werk blijft houden.

Aanbod

U kunt bij ons terecht voor de open inschrijftrainingen, incompanycursussen en maatwerk-trainingen. Onze cursussen zijn los van elkaar te volgen maar bevatten ook een doorlopende leerlijn. U vindt de cursussen op een A4. Met het certificaat op zak gaat u meteen aan de slag.

ISO/IEC 17025ISO 15189ISO/IEC 17020
Test- en kalibratieMedischInspectie

Gedreven in het trainen

De docenten van QAducation zijn vertellers. We houden het luchtig door de theorie met de praktijk te vermengen. En we vinden interactie belangrijk, dus u volgt de cursus altijd in een klein groepje.

Laatste nieuws

Benieuwd naar de cursussen in uw vakgebied? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Agenda 2019

Laatste nieuws

Nieuwe cursus “Resultaatgericht communiceren in laboratoria en inspectie-instellingen”

"Snap jij die reactie nou? Die lijkt wel van een andere planeet te komen!" Mensen met een verschillende communicatiestijl (positie, prestatie en relatie) hanteren elk hun eigen taal en cultuur. Wat door de ene persoon geminacht wordt, wordt door de andere gerespecteerd en andersom. Hierdoor ontstaan veel misvattingen, weerstand en irritaties. De onderlinge misvattingen zijn voorspelbaar én te voorkomen, mits je het vertaalwoordenboek én de handleiding per communicatiestijl kent. Zonder de vertaalwoordenboeken is communicatie een lucky shot. In deze cursus leer jij het vertaalwoordenboek én de handleiding per communicatiestijl. Jij bereikt hiermee met minder inspanning, méér invloed, méér betrokkenheid én sneller resultaat. Geen hokjes, maar situatie afhankelijk! Waar veel communicatie trainingen mensen in hokjes plaatsen middels kleurtypologieën, leert deze training dat mensen per situatie een andere communicatiestijl kunnen hanteren. Je achterhaalt daarom per situatie welke communicatiestijl je gesprekspartner hanteert, waarna je jouw boodschap daarop afstemt. Hoe? Dat leer je in de training. Voor deze training is QAducation een samenwerking aangegaan met Karlijn Vrolijk van Smart Difference